Spouštíme novou rubriku 30 let Terry Ignoty

Spouštíme novou rubriku 30 let Terry Ignoty, ve které vás budeme průběžně informovat o akcích, spojených s tímto kulatým výročím kapely. Pro začátek tu máme galerii fotek z Otova archivu.

V půli února se již začínají rýsovat některé koncerty a další akce:

Již od loňska je sjednána účast na pravidelné vzpomínkové Akci PILOT, tentokrát s jubilejním pořadovým číslem 10 – společně si na ní 13. dubna 2019 s undergroundovým orchestrem BBP a dalšími kapelami připomeneme absenci skvělého muzikanta Mejly Hlavsy, ale i pana presidenta Václava Havla nebo nezapomenutelného Ivana Martina Jirouse – „Magora“.

Na srpen je domluven koncert v Čisté u Rakovníka, v září hodláme připravit „open air“ na zahradě bubeníkovy chalupy v Brtníkách a hned  týden poté vystoupíme v RC Eden v Broumově, společně s kapelami Bílé světlo a Garáž + se světoznámým baskytaristou Fernando Saundersem.

Ústředním bodem oslav bude velký koncert ve čtvrtek 17. října 2019 v pražském RC Vagon na Národní třídě, v závěru roku se chyluje k prosincovému narozeninovému koncertu v pražské Modré Vopici pro dlouholetého přítele a obdivovatele kapely – Martina „Šumáka“ Sumerauera.

Chystají se i četné další akce, takže se tedy máte – společně s námi – opravdu na co těšit!