Svatební koncert U Labutě :-)

Jaksi se stalo tradicí, že když je v bubeníkově rodině svatba, TERRA do tého jde taky.

Nejinak tomu bylo včera v krčské restauraci U Labutě. Aby na poměrně malém pódiu nevznikla pověstná trma-vrma, aby spád programu neutrpěl dlouhými přestavbami a vůkol vládla pohoda, bylo již předem domluveno s vystupující kapelou Repete zapůjčení téměř veškeré aparatury a se zaskakujícím bubeníkem Tomášem Suchomelem i kompletní bicí soupravy. Díky tomu náš půlhodinový set bez problému navázal na předchozí výtečnou produkci kolegů. – Ačkoliv naše vystoupení mělo být překvapením, platilo i zde, že v Čechách se vše vykecá 🙂 … a tak spíš zavládlo očekávání, jak bude reagovat těch pár svatebčanů  nezasvěcených či naší produkce neznalých.

No, klobouk dolů – v takhle úžasné atmosféře jsme nehráli už dlouho! Snažili jsme se v poměrně malém prostoru hrát pokud možno decentněji než obvykle… a jásali všichni bez rozdílu: staří, mladí i ti nejmladší, domácí i hosté ze zahraničí, zkrátka všeobecný úspěch a skvělá nálada. Prostě oboustranná spokojenost :-))

Takže velikánský dík všem zúčastněným i kamarádům z Repete. Klidně si s nimi střihneme další koncert, pokud by někdo projevil zájem – překvapivě to jako příjemný kontrast fungovalo báječně.