Připravuje se kalendář 2021

srpen 2021: TERRA IGNOTA

Začátkem září kapela pózovala v jisté zajímavé pražské lokalitě focení do připravovaného undergroundového kalendáře, chystaného na příští rok nesmrtelným Jardou „Kestřou“ Kestřánkem společně s fotografem Petrem Niklem. Nutno zaznamenat, že samotné fotografování bylo díky rozbahněnému okolnímu terénu sice dost náročné, ale nakonec proběhlo v maximální pohodě, což je na výsledném záběru (zvoleném z mnoha a mnoha naexponovaných) dostatečně patrné. Petra Nikla tímto chválí celá TERRA IGNOTA!

Poté následovala úporná vnitřní bitva o popisek, stručně charakterizující naši skupinu. Návrhů padl celý přehršel, ale žádný z nich zatím nezískal jednomyslnou podporu – dohadování proto stále pokračuje, byť se čas neúprosně krátí…

A nyní pro fans (nejen) TERRY IGNOTY: již tento pátek – tedy 25. září 2020 – bude od 17 hodin před kultovní hospůdkou Na Parukářce probíhat společné fotografování všech pražských androšských kapel, které se v kalendáriu budou prezentovat. K uvedené akci jsou totiž srdečně zváni i příznivci zúčastněných souborů, takže nepropásněte šanci být zachyceni se svými muzikantskými oblíbenci!

¤