JE TO FAKT K POSRÁNÍ!!

Bilance roku 2020 bude u obou mých kapel neradostná, až depresivní. Směle budu probíhající rok – ač nerad – komentovat už teď, protože výhled je (zatím ještě pořád) ničemný a smutný. Za současné situace se nezdá, že by se stav do konce roku nějak podstatně změnil…

Díky tomu čínskýmu sráči se rušilo, co se jen mohlo – takže uskutečněných (slovy PĚT) koncertů TERRY IGNOTY za celý rok je smutným rekordem za celou dobu fungování kapely 🙁   …jenže spřízněná UMĚLÁ HMOTA letos dopadá ještě bídněji: to tu fakt ještě nebylo = pouhé DVA koncerty za celý rok je neskutečný propad, snad až ke hranici existence kapely!

Když nyčko procházíme takovým srabovým údobím a cimrmanovská Píseň proti malomyslnosti se jaxi ztrácí za obzorem, pořád ještě věřím! Věřím a doufám, že se ozvou naši vážení i milí příznivci a podpoří nás. Stačí to vyjádřit jen pár slovy, že nezapomněli a že se na nás těší. Abychom měli cíl a důvod, proč na sobě během této blbé pauzy pracovat, abychom vás mohli potěšit novými aranžemi či překvapit novými písničkami. Každé milé slovo potěší… Thanx!

Prostě  V Ě Ř Í M ! 

Zdenek McQ ¤